LA Blog

Zoekt u een leuke kunstwerk voor thuis of op kantoor? Bij LA hebben wij iets voor elke budget. Vintage en iconic posters, originele moderne schilderijen en kleurrijke litho's van bekende Europese kunstenaars.

Kleurrijke baklijsten voor doeken
Zoekt u iets anders voor het in te lijsten doek? Dan is een baklijst uit de KLEURBAK serie misschien iets voor jou. De serie bestaat uit een mooie reeks van 8 verschillende kleuren met een duidelijk zichtbaar houtnerf.

Nieuw bij Lijstenmakerij Arnhem. Su├Ęde passe-partouts! Heel gaaf bij vintage prints, Polaroids en retroafbeeldingen. Afbeelding: Night Sky suede passepartout (diep diep zwart), Artglas UV70 ontspiegeld glas, mooie Italiaanse goudkleurige lijst.

Altijd leuk om wat retro memorabilia in te kunnen lijsten. Deze set Thunderbird ansichtkaarten hebben wij FLOATING ingelijst zodat de mooie geperforeerde randen in beeld blijven. SUPER GAAF!

Wij hebben voor een getalenteerde jonge man een mooie lijst gemaakt voor zijn Rembrandt tekening. Deze week hebben wij een leuke e-mail gekregen:

Silver Dollars

28-03-2019

Nieuwe voor 2019. Mooie Italiaanse zilveren lijsten met verweerde pin-stripe rand. Molto chic!! Vanaf 1cm breed tot 10cm breed! Ook in diepe uitvoering. Perfect voor het inlijsten van foto's, posters, memorabilia en doeken.
De inlijsting hieronder is een 2cm breed zilveren lijst met een Manor Black passe-partout en uv70 Artglas (museumglas).

Uw foto's laten inlijsten met tekst erbij? Dat kan! Wij snijden uw passe-partout precies op maat en drukken de tekst af in elke gewenste font. Verder lijsten wij uw foto herinneringen voor u in. Wij maken ook uw lijst op maat of wij hebben ook een leuke assortiment wissellijsten.