LA Blog

Leuke kunstwerken laat je inlijsten bij Lijstenmakerij Arnhem. In de foto een leuke kunstwerkje van de Arnhemse kunstenaar Klaas Gubbels. Wist u dat Lijstenmakerij Arnhem heeft ook een eigen gallery? Kom eens kijken. De koffie staat altijd klaar ;)

Een gesigneerd voetbalshirt or hockyshirt kan redelijk wat waard zijn. Daarom moet het ook met respect behandeld worden. Als u bij ons een shirt laten inlijsten zorgen wij er voor dat deze komt strak en kreukvrij in een diepe lijst voorzien van "spacers". De spacers zorgen ervoor dat de ingelijst voetbalshirt dan niet tegen de glas aan komt....

De Duitse kunstenaar Gunter Demnig is vanochtend voor het lijstenmakerij begonnen met het leggen van struikelstenen ter nagedachtenis van in de Tweede Wereldoorlog vermoorde joodse Arnhemmers.

Wij hebben deze week 2 mooie van Vincent van Gogh reproducties opgespannen en ingelijst.

Links: De Sterrennacht (1889).
Het werk is geschilderd in olieverf op doek en meet 73 x 92cm. Het wordt gezien als een van de grote meesterwerken van van Gogh.
De reproductie is ook olieverf op doek. Wij hebben het opgespannen en...

Barok Lijsten

24-10-2017

Barok Lijsten
Nieuw in het assortiment!
Mooie Barok style lijsten hebben wij nu ook! Deze klassieke lijsten zijn tegenwoordig heel populair voor moderne (concert)posters of als pronkstuk in een fotocollage. Deze lijsten zijn beschikbaar in twee varianten: antiek zilver en antiek goud. Tijdloze stevige lijsten.

Als lijstenmaker is het altijd verrassend om te zien waar onze klanten mee binnenlopen. Dit is een goed voorbeeld ervan: een bouwtekening uit Parijs.
108cm x 45cm. Dit hebben wij ingelijst in een mooie notenhouten lijst. De passepartout kleur compliments de kleuren in de bouwtekening. Een "klassiek" uitstraling. Zie onze Natural Woods...