LA Blog

Nieuw bij Lijstenmakerij Arnhem. Su├Ęde passe-partouts! Heel gaaf bij vintage prints, Polaroids en retroafbeeldingen. Afbeelding: Night Sky suede passepartout (diep diep zwart), Artglas UV70 ontspiegeld glas, mooie Italiaanse goudkleurige lijst.

Altijd leuk om wat retro memorabilia in te kunnen lijsten. Deze set Thunderbird ansichtkaarten hebben wij FLOATING ingelijst zodat de mooie geperforeerde randen in beeld blijven. SUPER GAAF!

Wij hebben voor een getalenteerde jonge man een mooie lijst gemaakt voor zijn Rembrandt tekening. Deze week hebben wij een leuke e-mail gekregen:

Silver Dollars

28-03-2019

Nieuwe voor 2019. Mooie Italiaanse zilveren lijsten met verweerde pin-stripe rand. Molto chic!! Vanaf 1cm breed tot 10cm breed! Ook in diepe uitvoering. Perfect voor het inlijsten van foto's, posters, memorabilia en doeken.
De inlijsting hieronder is een 2cm breed zilveren lijst met een Manor Black passe-partout en uv70 Artglas (museumglas).

Uw foto's laten inlijsten met tekst erbij? Dat kan! Wij snijden uw passe-partout precies op maat en drukken de tekst af in elke gewenste font. Verder lijsten wij uw foto herinneringen voor u in. Wij maken ook uw lijst op maat of wij hebben ook een leuke assortiment wissellijsten.

Leuke kunstwerken laat je inlijsten bij Lijstenmakerij Arnhem. In de foto een leuke kunstwerkje van de Arnhemse kunstenaar Klaas Gubbels. Wist u dat Lijstenmakerij Arnhem heeft ook een eigen gallery? Kom eens kijken. De koffie staat altijd klaar ;)

Een gesigneerd voetbalshirt or hockyshirt kan redelijk wat waard zijn. Daarom moet het ook met respect behandeld worden. Als u bij ons een shirt laten inlijsten zorgen wij er voor dat deze komt strak en kreukvrij in een diepe lijst voorzien van "spacers". De spacers zorgen ervoor dat de ingelijst voetbalshirt dan niet tegen de glas aan komt....