NEW VOOR 2023 Nielsen Lijsten. Hoogwaardige kwaliteit wissellijsten

20-09-2023

Nielsen lijsten: Een professionele presentatie van uw kunstwerken

Bent u op zoek naar een professionele manier om uw kunstwerken of foto's te presenteren? Dan zijn Nielsen lijsten de perfecte oplossing voor u. Bij Lijstenmakerij Arnhem bieden wij een uitgebreide collectie Nielsen lijsten van hoogwaardige kwaliteit tegen een betaalbare prijs. WIj hebben de Nielsen Alpha, Nielsen C2 en de Nielsen Quadram. Het meest gangbare maten altijd uit eigen voorraad direct leverbaar.

Over lijsten van Nielsen

In 1971 kreeg Helmar Nielsen het idee om zijn eigen merk op te richten voor fotolijsten. Vanuit Townsend, Verenigde Staten, is het merk Nielsen uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van fotolijsten. Nielsen creƫrde namelijk een unieke collectie aan lijsten, waaronder aluminium lijsten. Deze mooie en moderne lijsten van hoge kwaliteit veroveren de wereld en zijn erg populair. De lijsten worden in Duitsland gemaakt en zijn echt van Duitse kwaliteit.

Hoogwaardige kwaliteit wissellijsten

Nielsen lijsten zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Dit maakt dat de Nielsen lijsten geschikt zijn voor een breed scala aan toepassingen, van de verfraaiing van uw thuis tot de presentatie van uw kunstwerken in een galerie of kantoor.

Onze Nielsen lijsten zijn eenvoudig te installeren en zijn voorzien van een innovatief veiligheidssysteem waarmee u uw afbeelding eenvoudig in de lijst kunt plaatsen. Hierdoor kunt u snel en eenvoudig uw afbeeldingen verwisselen. Naast de collectie wissellijsten van hebben wij ook een ruim aanbod aluminium profielen van Nielsen.