LA Blog

Wij hebben deze week 2 mooie van Vincent van Gogh reproducties opgespannen en ingelijst.

Links: De Sterrennacht (1889).
Het werk is geschilderd in olieverf op doek en meet 73 x 92cm. Het wordt gezien als een van de grote meesterwerken van van Gogh.
De reproductie is ook olieverf op doek. Wij hebben het opgespannen en...

Barok Lijsten

24-10-2017

Barok Lijsten
Nieuw in het assortiment!
Mooie Barok style lijsten hebben wij nu ook! Deze klassieke lijsten zijn tegenwoordig heel populair voor moderne (concert)posters of als pronkstuk in een fotocollage. Deze lijsten zijn beschikbaar in twee varianten: antiek zilver en antiek goud. Tijdloze stevige lijsten.

Als lijstenmaker is het altijd verrassend om te zien waar onze klanten mee binnenlopen. Dit is een goed voorbeeld ervan: een bouwtekening uit Parijs.
108cm x 45cm. Dit hebben wij ingelijst in een mooie notenhouten lijst. De passepartout kleur compliments de kleuren in de bouwtekening. Een "klassiek" uitstraling. Zie onze Natural Woods...

Standaard passepartouts zijn prima maar een "V-groove" passepartout kan het net iets mooier maken. Bij LIJSTENMAKERIJ ARNHEM kunnen wij uw passepartouts op maat snijden... en ook groovy maken!

Dit mooie Chinese kunstwerk was 7 jaar lang opgerold in een koker! Nu hangt het weer aan de muur van de trots eigenaren in deze perfect passende oxblood lijst met een gebroken wit (met een tintje creme) Moorman zeur-vrij passepartout. Het kunstwerk is beschermd achter ontspiegeld UV werend Artglass. Mooi hoor!

De eerste inlijsting bij LA is de deur uit. Een mooie vintage Cream concertposter. Ingelijst in een tijdloze kwaliteit mat-zwarte fotolijst met een gebroken wit zeur-vrij passe-partout. Ingelijst met ontspgieged UV-werend (beschermend) museumglas.
SUPER GAAF!